Over ons

Est. 2018

Mediamanagement +
Artist Development

Wij zijn een groot supporter van opkomende talenten, en proberen hen zo goed mogelijk te begeleiden onderweg naar een succesvolle (muziek)carrière. 

 

Om dit mogelijk te maken leren wij artiesten kennis maken met hun plichten en rechten in de creatieve industrie door middel van persoonlijke consulten en bieden wij allround (social) mediamanagement tevens bookings- & managementcontracten aan.

 

Ook willen wij het noorden van Nederland beter op de kaart zetten in de creatieve branche, en meer laten verbinden met artiesten uit de rest van het land.

Mediamanagement

Wil jij als persoon of bedrijf beter online zichtbaar zijn? Wij verzorgen allround mediamanagement. Van het vormen van de personal branding tot aan het creëren van content en zelfs Artist Management. We got the whole package!

Onze diensten

Artists Development

Wie ben jij? Hoe zet jij jezelf in de markt? Hoe zorg je voor meer balans?Er is veel te ontdekken als creative & ondernemer. Wij helpen jou op weg naar een succesvolle carrière door onder anderen samen te werken aan jouw mindset voor meer rust en overzicht.

Boekingen

Boek creatives voor jouw brand activation, videoclips, events, promotie op social-media & more. Onder creatives vallen artists, creators & models. Voor meer informatie kun je terecht bij ons boekingskantoor via 
www.dutchcreativeagency.com.

 
 

"If you want to go fast, go alone.

But if you want to go far, go together."

 
Wat wij eigenlijk doen
Bekijk deze video voor een korte samenvatting

Is het nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan deze video! In 50 seconden vertellen wij jou wat wij nou precies doen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 
Hoe wij begonnen zijn
In deze video vertellen wij hoe het voor ons is begonnen

Waar het voor ons mee begon: werken met (muzikale) artiesten. Tegenwoordig vallen hier ook acteurs en modellen onder. Onze expertise ligt bij de personal branding: het naar voren brengen van een verhaal door middel van content.

 
Online tools voor creatives
Wij geven de startende carrière een online boost

Uniek zijn onze online tools voor beginnende creatieven in de muziekindustrie. Van ons e-book 'Muziekrechten, de basis' tot aan onze online te bestellen Press kit.

 

Clients Love

Fijn om mee te werken, erg duidelijk in alles wat ze doen. Het was een fijne samenwerking, en een leuke videoclip geschoten.

ACTRICE ROZEMARIJN
OVER MET ONS WERKEN ALS VIDEOMODEL

© 2019 by Sara Lisa Management


Find us on social media via

@slmgmt

WhatsApp us via
+31 6 31 77 77 77

 

E-mail us via

team@slmanagement.nl
 

Visit us in

Groningen

Want a website like ours? Contact us